Arabische Varianten van Bekende Parfums

Wist je dat er waarschijnlijk een sterk gelijkende variant is van jou favoriete bekende parfum? Dan bedoel ik niet een goedkope namaak van een paar euro, maar een parfum die minsten een net zo goede kwaliteit heeft en nog eens veel goedkoper. 

Eau de Parfum

Een van de reden waarom de kwaliteit niet minder is, is dat bij Arabische parfum bijna altijd gekozen word voor eau de parfum en niet voor eau de toilette. Bij eau de parfum de concentratie pure parfum een stuk groter en de concentratie ethanol kleiner. Hierdoor is de geur vaak sterker en blijft het langer zitten. 

Zo is het dus vaak dat de originele eau de toilette een stuk duurder is dan de Arabische eau de parfum. En omdat ze tegenwoordig met machines de parfum zo goed kunnen nabootsen, is het verschil in geur heel klein. Hieronder vind je een lijst met bekende originele parfum en hun Arabische variant die qua geur heel erg dichtbij komt. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.