Islamitische Webshops Deel 1: Islamitische Boeken

Hieronder heb ik een lijst gemaakt met islamitische Webshops die boeken verkopen. Omdat ik niet genoeg ervaring heb met alle webshops hoop ik op jullie input. Geef dus vooral aan wat je ervaring is met de desbetreffende webshop.

Op dit moment is de rangschikking op basis van de populariteit van de pagina waar de webshop zijn boeken verkoopt. (en dus niet van de hele website) Populariteit word gemeten aan de hand van de alexaranking en andere manieren om te achterhalen hoeveel bezoekers er op een pagina komen.  

Islamboeken.nl


Islamboeken.nl is een van de oudste webshops uit dit lijstje. Ze bestaan al 15 jaar en hebben naar eigen zeggen ruim 20 000 klanten. Ze verkopen zoals de naam al verklapt voornamelijk boeken. Islamboeken.nl is onderdeel van DCIB. DCIB is de distribiteur voor islamitische boeken in Nederland en België.

Islamproducten.nl


Islamproducten.nl is ietsjes jonger, maar is met zijn 14 jarige bestaan ook een van oudste islamitische webshops. Naar eigen zeggen is hun klantenbestand een stuk groter, maar dat zou best kunnen komen door de brede assortiment producten die het aanbied. 

Naast de webshop heeft islamproducten.nl ook een fysieke winkel in Rotterdam genaamd Marokkoshop.

Islamitische-Boekhandel.nl


Islamitische-boekhandel.nl heeft ondanks dat de naam anders zou vermoeden een breed assortiment aan verschillende producten. Hun kracht ligt echter wel vooral in hun assortiment islamitische boeken. Met een 9,4 als cijfer op webwinkelkeur doen ze serieus mee. 

Naast de webshop hebben ze ook een fysieke winkel op de Beverwijkse Bazaar.

Sunnahcenter.com


Techt tegenover de winkel van Islamproducten.nl in Rotterdam heb je de winkel van Sunnahcenter.com. Qua grote en assortiment doen ze niet voor elkaar onder. Echter hebben ze wel een verschillende scala aan producten. Sunnahcenter heeft bijvoorbeeld een kleinere keus aan Nederlandstalige islamitische boeken, maar dat maken ze goed aan hun zeer grote assortiment aan anders-talige islamitische boeken.

Islamboekhandel.nl


Islamboekhandel.nl is onderdeel van Itijara.eu. Onder I-tijara vallen een 6-tal islamitische webshops, die samen een indrukwekkende assortiment hebben. Op het gebied van boeken is het assortiment zeer uitgebreid en vernieuwend. 5/5


5/5


5/5


5/5


5/5

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.